Ticket #11369 (closed task: fixed)

Opened 3 years ago

Last modified 3 years ago

XO-1.75 USB stops working after suspend/resume

Reported by: pgf Owned by: dilinger
Priority: blocker Milestone: 1.75-software
Component: kernel Version: Development build as of this date
Keywords: Cc: martin.langhoff, wad
Action Needed: no action Verified: no
Deployments affected: Blocked By:
Blocking:

Description (last modified by Quozl) (diff)

USB works fine until the first suspend, then not at all -- no device detection.

Change History

Changed 3 years ago by martin.langhoff

  • owner set to dilinger
  • cc martin.langhoff, wad added
  • type changed from defect to task
  • priority changed from normal to blocker

Changed 3 years ago by martin.langhoff

  • blocking 10835 added

Changed 3 years ago by Quozl

  • blocking 11476 added

(In #11476) USB loss is known problem #11369, no new data here.

Changed 3 years ago by martin.langhoff

  • next_action changed from diagnose to test in build

Changed 3 years ago by Quozl

  • description modified (diff)

Tested fine in os14 plus kernel 63ab5b1. Expected to be fixed in os15.

Changed 3 years ago by greenfeld

  • status changed from new to closed
  • resolution set to fixed

With a USB stick we seem to suspend and resume correctly in 11.3.1 os18, even if the disk image is mounted or removed while suspended.

Changed 3 years ago by greenfeld

  • next_action changed from test in build to no action
Note: See TracTickets for help on using tickets.