Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

Last modified 6 weeks ago

#12392 closed defect (fixed)

enable-security does not work on XO-4

Reported by: greenfeld Owned by: wmb@…
Priority: normal Milestone:
Component: ofw - open firmware Version: Development build as of this date
Keywords: Cc: dsd
Blocked By: Blocking:
Deployments affected: Action Needed: no action
Verified: no

Description

On SHC247006CC with Q7B08 the enable-security command does not work.

After confirming to enable security the XO reboots but security is not enabled (breaking into OFW works) and .mfg-data still shows ww mode.

Security could be enabled on a XO-1.75 with Q4D24.

Of note is that additional security keys/tags have been added to the XO-4 for anti-theft testing.

Change History (6)

comment:1 Changed 3 years ago by greenfeld

This unit also fails the SPI FLASH CRC check in OFW diagnostics, so something damaged something.

comment:2 Changed 3 years ago by wmb@…

Fixed by svn 3492. A test build will be available later today.

comment:3 Changed 3 years ago by Quozl

  • Action Needed changed from diagnose to test in build

Is in Q7B09.

comment:4 Changed 3 years ago by wmb@…

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

I think it's working.

comment:5 Changed 3 years ago by Quozl

  • Action Needed changed from test in build to no action

Correction, svn 3494.

comment:6 Changed 6 weeks ago by Quozl

  • Milestone 4-firmware deleted

Milestone 4-firmware deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.