Ticket #2216 (closed defect: fixed)

Opened 7 years ago

Last modified 7 years ago

Shared activities not always displaying current users in the frame

Reported by: jfuhrer Owned by: morgs
Priority: high Milestone: Trial-3
Component: presence-service Version:
Keywords: Cc: gdesmott, smcv
Action Needed: Verified: no
Deployments affected: Blocked By:
Blocking:

Description

OFW: Q2C18 Build: 514

In shared activities, the users that are currently in that activity are supposed to display on the right side of the frame. However, this does not always happen in Chat. Right now, I have three users in a Chat activity. On the B4, only the B4's own icon and one of the other user's icons appears. On the B3, only the B4's icon and a random icon (with no name, and an icon that is not the same as any of the users in the activity) appear. (The B3's own icon didn't.)

Attachments

Chat.log (19.3 kB) - added by jfuhrer 7 years ago.
presenceservice.log (71.7 kB) - added by jfuhrer 7 years ago.
shell.log (34.1 kB) - added by jfuhrer 7 years ago.

Change History

Changed 7 years ago by jfuhrer

Changed 7 years ago by jfuhrer

Changed 7 years ago by jfuhrer

Changed 7 years ago by jfuhrer

  • owner changed from morgs to dcbw
  • component changed from chat-activity to sugar
  • summary changed from Chat not always displaying current users in the frame to Shared activities not always displaying current users in the frame

Found similar problems with this in Write; I guess it's not specific to Chat.

Changed 7 years ago by jg

  • priority changed from normal to high
  • milestone changed from Untriaged to Trial-2

Changed 7 years ago by marco

  • owner changed from dcbw to morgs
  • component changed from sugar to presence-service

Sounds like a presence service bug.

Changed 7 years ago by jg

  • milestone changed from Trial-2 to Trial-3

Changed 7 years ago by gdesmott

  • cc gdesmott, smcv added

I just did some tests using sugar-jhbuild and I never saw any buddies in the frame using Salut or Gabble.

Changed 7 years ago by gdesmott

My problem was due to a libwnck API change. I just pushed a fix to sugar.

Changed 7 years ago by gdesmott

  • status changed from new to closed
  • resolution set to fixed

Closing as this works fine for me and Morgs.

Note: See TracTickets for help on using tickets.