Ticket #4418 (closed defect: fixed)

Opened 6 years ago

Last modified 6 years ago

Sound doesn't work on joyride builds

Reported by: kimquirk Owned by: cscott
Priority: blocker Milestone: 8.2.0 (was Update.2)
Component: distro Version:
Keywords: killjoy? Cc: cscott, bernie, walter
Action Needed: Verified: no
Deployments affected: Blocked By:
Blocking:

Description

joyride-68

Start up tamtam, no sound.

Attachments

org.laptop.TamTamJam-1.log (4.6 kB) - added by kimquirk 6 years ago.
Tamtam log

Change History

Changed 6 years ago by kimquirk

Also tried joyride-81

Changed 6 years ago by kimquirk

Tamtam log

Changed 6 years ago by ethrop

mmm... is this anything we have to deal with or is it being looked at by others? Joyride is altogether unkown to us and information is hard to find.

Changed 6 years ago by jg

  • owner changed from jg to cscott

"Joyride" is our new build system. At some point, we'll also have a "stable" build branch, called "Killjoy".

Changed 6 years ago by dilinger

And a "tasty" build branch called AlmondJoy, with all kinds of eye candy?

aplay /usr/share/sugar/data/startup.flac causes the MIC LED to turn on, but no sound plays. It looks like alsa is screwed up.

Changed 6 years ago by walter

  • cc walter added

Changed 6 years ago by kimquirk

  • keywords killjoy? added

Changed 6 years ago by cscott

  • summary changed from Tamtam sound doesn't work on joyride builds to Sound doesn't work on joyride builds

Doesn't work on TamTam or Pippy (see #4117).

Changed 6 years ago by erikb

Sound seems to be working on jr275

Changed 6 years ago by cscott

  • status changed from new to closed
  • resolution set to fixed

I believe this has been fixed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.